توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرخمیر ترش بر فرآیىد تخمیری کیفیت نان دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرخمیر ترش بر فرآیىد تخمیری کیفیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرخمیر ترش بر فرآیىد تخمیری کیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرخمیر ترش بر فرآیىد تخمیری کیفیت نان :



تعداد صفحات:5
چکیده:
نان غذای اصلی بسیاری از مردم جهان را تشکیل می دهد. نان قوت غالب و مهمترین منبع تأمین کننده انرژی بسیاری از مردم جهان بویژه ایران بوده و هست و اهمیت این محصول بر کسی پوشیده نیست. با توجه به بالا بودن ضایعات نان در کشورمان و صرف هزنیه های زیاد در تولید این محصول توجه ویژه به فرایند تولید نان و راه های بهبود کیفیت آن ضروری می باشد. راه های مختلفی برای ارتقای کیفیت نان مطرح است که یکی از آنها استفاده از روشهای بهینه در تخمیر نان است. یکی از این روشها استفاده از خمیر ترش جهت بهبود کیفیت در نان می باشد. که هم به لحاظ کیفی و هم کمی مؤثر می باشد. که شاید مهمترین نقش آن به تعویق انداختن بیاتی در نان می باشد. در این مقاله تأثیر استفاده از خمیر ترش بر فرایند تخمیر و کیفیت نان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir