توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی دسرهای ژلاتینی رژیمی دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی دسرهای ژلاتینی رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی دسرهای ژلاتینی رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی دسرهای ژلاتینی رژیمی :



تعداد صفحات:5
چکیده:
دسر ژلاتین فرآورده ای است که از ترکیب ژلاتین، شیرن کننده، سیتریک اسید، طعم دهنده و رنگ دهنده تهیه می شود اما وجود شیرین کننده ساکارز استفاده از این دسرها را برای افراد مبتلا به چاقی و دیابت محدود ساخته است. در این تحقیق به بررسی و مقایسه شیرین کننده های جایگزین ساکارز مانند گلوکز، فرکتوز و سوربیتول پرداخته شد. شیرین کننده های مختلف با توجه به قدرت شیرین کنندگی آنها در چهار سطح 5%، 10%، 15%، 20% به نمونه ها اضافه شده و خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آنها با هم بررسی و مقایسه گردید. آنالیز نتایج نقطه ذوب نشان داد که در تیمارها با افزایش درصد شیرین کننده نقطه ذوب افزایش می بابد و در بین شیرین کننده های مختلف سوربیتول 20% و ساکارز 5% به ترتیب با نقاط ذوب 40/8 و 31/5 درجه سانتیگراد به ترتیب بیشترین و کمترین مقادیر را دشاتند در بررسی نتایج آزمون حسی دسرهای حاوی 20% فرکتوز و 0/5% گلوکز به ترتیب بیشترین و کمترین امتیاز را آوردند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir