توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف آتی گوشت قرمز ارگانیک، در راستای نیل به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی: مشهد) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف آتی گوشت قرمز ارگانیک، در راستای نیل به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی: مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف آتی گوشت قرمز ارگانیک، در راستای نیل به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی: مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر مصرف آتی گوشت قرمز ارگانیک، در راستای نیل به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی: مشهد) :



تعداد صفحات:10
چکیده:
در این مقاله عوامل موثر بر مصرف آتی گوشت قرمز ارگانیک با استفاده از رگرسیون به ظاهرنامرتبط و داده های مقطع زمانی سال 1391 مربوط به 200 خانوار مشهدی، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که خانوارهای مشهدی تمایل دارند به طور میانگین 49/5 درصد از گوشت قرمز خود را در آینده به نوع ارگانیک آن اختصاص دهند. همچنین تحلیل رگرسیونی نشان داد که متغیرهای سطح تحصیلات افراد مورد مطالعه، تمایل به پرداخت تفاوت قیمت گوشت قرمز ارگانیک نسبت به غیرارگانیک، ارزش غذایی، برچسب ارگانیک و متغیر دلنگرانی های سلامت انسانی ناشی از مصرف محصولات دامی غیرارگانیک تاثیر مثبت بر تمایل به مصرف آتی گوشت قرمز ارگانیک داشتهاند. با توجه به یافته های مطالعه، کمک به افزایش آگاهی مردم نسبت به مواد غذایی مصرفی، طراحی مکانیزمی برای الزام به کار بردن برچسب محصولات دامی ارگانیک و نیز کمک دولت به منظور جبران بخشی از تفاوت قیمت موجود به تولیدکننده، پیشنهاد شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir