مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری نژاد لگهورن دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری نژاد لگهورن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تجاری نژاد لگهورن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ 100 قطعه مرغ تخمگذار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی به 5 تیمار و 4 تکرار تقسیم شدند. آزمایش در یک دوره زمانی 4 هفته ای انجام گرفت. جیره های آزمایش شامل جیره پایه حاوی گندم و ذرت و سطوح 5/.، 1، 2 و 3 درصد پودر فلفل قرمز اضافه شده به جیره پایه بودند. اندازه گیری رنگ زرده براساس مقیاس فن روش انجام شد. نتایج نشان دادند سطوح مختلف پودر فلفل قرمز در جیره تأثیری بر پارامترهای عملکرد شامل وزن تخم مرغ، وزن زرده، مصرف خوراک، ضریب تبدیل و درصد تولید تخم مرغ ندارد (P>0/05)، ولی رنگ زرده به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار گرفت (P<0/05) به طوری که افزایش هر سطح پودر فلفل در جیره منجر به ایجاد رنگ زرده پررنگ تری در مقیاس فن روش شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0