مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص توپوگرافی و ظاهری فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان به وسیله نانورس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
در این پژوهش به منظور بهبود ویژگی فیلم پروتئین آب پنیر- پولولان از نانو رس استفاده شد ویژگی مرفولوژیکی و زبری فیلم بر پایه میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) مورد بررسی قرار گرفت افزودن نانورس سبب افزایش زبری فیلم می گردد. آزمون رنگ سنجی نشان داده اندیس a, L و WI در 5% نانورس کاهش می باد. در حالیکه افزودن نانو رس تأثیری در شفافیت فیلم نانو کامپوزیت نداشته است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0