توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات کیفی ماکارونی حاصل از لاین های امیدبخش گندم دوروم دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کیفی ماکارونی حاصل از لاین های امیدبخش گندم دوروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کیفی ماکارونی حاصل از لاین های امیدبخش گندم دوروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کیفی ماکارونی حاصل از لاین های امیدبخش گندم دوروم :



تعداد صفحات:8
چکیده:
با توجه به نیاز روزافزون صنایع ماکارونی سازی کشور به تأمین ماده اولیه مرغوب و با هدف ارتقاء کیفیت محصولات خمیری، 18 لاین امیدبخش گندم دوروم مربوط به منطقه معتدل کشور در کرج به همراه دو رقم شاهد شامل یک رقم گندم دوروم (دنا) و یک رقم گندم نان (پارسی) انتخاب شد و پس از تهیه سمولینا و ماکارونی در سطح آزمایشی، خصوصیات کیفی آنها شامل بازدهی سمولینا، تحمل فشار پولک، آزمونهای پخت و آزمون حسی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که این پزونوتیپ ها از نظر تمام صفات به جز افت پخت، اختلاف معنی داری با همدیگر و با شاهدهای گندم دوروم و نان دارند و مقایسه میانگین ها حاکی از برتری کیفیت ماکارونی حاصل از گندم های دوروم نسبت به شاهد نان بود. همچنین در بین ژنوتیپ های مورد بررسی، لاین شماره 12 بالاترین امتیاز کیفی را جهت تهیه ماکارونی دارد و می توان آنرا به عنوان لاین برتر معرفی کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir