توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستان دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad.) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستان :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی و مرزه رشینگری در مراحل مختلف رشدی گیاه، آزمایشی در منطقه اندیمشک (شمال خوزستان) انجام شد. نمونه برداری در 5 زمان مختلف در طول دوره رشد رویشی گیاه به صورت تصادفی درسه تکرار انجام گردید. نمونه های گیاهی پس از جمع آوری، در سایه خشک و اسانس آن با دستگاه کلونجر استخراج گردید. تجزیه واریانس داده ها در قالب طرح کاملاً تصادفی با نرم افزار SAS9.1 انجام شد. مقایسه میانگین تیمارها با آزمون حداقل تفاوت معنی دار (LSD) صورت پذیرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر زمان های مختلف برداشت بر درصد اسانس هر دو گونه مرزه خوزستانی و رشینگری معنی دار است. مقایسه میانگین نشان داد که بالاترین درصد اسانس مرزه خوزستانی (3/21 درصد) و مرزه رشینگری (5/48 درصد) به ترتیب در زمان برداشت سوم(تیرماه) و چهارم(مرداد ماه) حاصل شد. به طورکلی در هر دو گونه مرزه، بیشترین درصد اسانس گیاه در مرحله پیش از گلدهی(مرحله رویشی) و در ماه های گرم تیر و مرداد حاصل شد که شاید دلیل آن محافظت گیاه در مقابل آسیب های تنش آبی، نور و دمای زیاد باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir