مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
عملیات فشار بالا ، فناوری نوینی است که نسبت به فرایندهای حرارتی ، با حداکثر مطلوب و حداقل عوارض نامطلوب، منجر به تولید محصولات غذایی ایمن و سالم تر ودارای عمر مفید طولانی تر می شود. ازجمله کاربرد این فرآیند در صنعت تولید پنیر می باشد که باعث از بین بردن میکروارگانیسم ها، اصلاح عملکرد، پروتئین ها ، تسریع زمان رسیدن پنیر ، بهبود کیفیت ، بافت، رنگ ، عطر و طعم محصول می شود. در این مقاله به بررسی تاثیر فرایند فشار بالا بر خواص میکوربیولوژی ، رئولوژی، حسی ، فیزیکی و شیمیایی انواع پنیر می پردازیم
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0