توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر :



تعداد صفحات:8
چکیده:
عملیات فشار بالا ، فناوری نوینی است که نسبت به فرایندهای حرارتی ، با حداکثر مطلوب و حداقل عوارض نامطلوب، منجر به تولید محصولات غذایی ایمن و سالم تر ودارای عمر مفید طولانی تر می شود. ازجمله کاربرد این فرآیند در صنعت تولید پنیر می باشد که باعث از بین بردن میکروارگانیسم ها، اصلاح عملکرد، پروتئین ها ، تسریع زمان رسیدن پنیر ، بهبود کیفیت ، بافت، رنگ ، عطر و طعم محصول می شود. در این مقاله به بررسی تاثیر فرایند فشار بالا بر خواص میکوربیولوژی ، رئولوژی، حسی ، فیزیکی و شیمیایی انواع پنیر می پردازیم

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir