توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دمای استخراج بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن کلزار دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای استخراج بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن کلزار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای استخراج بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن کلزار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای استخراج بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن کلزار :



تعداد صفحات:8
چکیده:
دانه کلزابعد از سویا و نخل روغنی مقام سوم را در تامین روغن نباتی و مقام پنجم را در تامین پروتئین جهان به خود اختصاص داده است. در این تحقیق، تاثیر دمای استخراج بر میزان از خصوصیات شیمیایی روغن از قبیل اسیدیته روغن راندمان روغن و رطوبت روغن حاصل از دانه ی کلزا در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درجه حرارت استخراج میزان راندمان روغن افزایش ولی میزان رطوبت کاهش یافت. روغن استخراجی در دمای 70 درجه دارای بیشینه اسیدیته (0/91 درصد برحسب اسید اولئیک ) و کمینه اسیدیته مربوط به دمای 50 درجه ی سانتی گراد بود.اعیذیت ر غٍی، را ذًهبى ر غٍی رع ثت ر غٍی حبفل اس دا ی ملشا در قبلت عزح مبهلاً تقبدفی ه رد ثزرعی قزارگزفت. تًبیج ًبى داد م ثب افشای درج حزارت اعتخزاج هیشاى را ذًهبى ر غٍی افشای لٍی هیشاى رع ثت مب

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir