مقاله کاربرد علم و فناوری نانو در صنایع به ویژه صنایع غذایی و صنایع کشاورزی دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد علم و فناوری نانو در صنایع به ویژه صنایع غذایی و صنایع کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد علم و فناوری نانو در صنایع به ویژه صنایع غذایی و صنایع کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
کاربرد نانو در صنایع غذایی و کشاورزی اولین بار به وسیله بخش کشاورزی و نقشه برداری آمریکا در سال 2003 اغاز شد. همگرایی علم نانو و غذا منجر به بروز قابلیت های فراوانی می شود که همین امر باعث شده است حدود 200 شرکت بزرگ درسراسر دنیا در این رمینه سرمایه گذاری های کلان نموده و محصولاتی نیز به بازار عرضه کنند. نانوفناوری کارایی بسیاری در افزایش اثربخشی و کارایی انتقال مواد مغذی و ترکیبات زیست فعال در غذاهای عملگر و متعاقبا بهبود سلامت انسان دارد. این فناوری می تواند با تغییر در حلالیت مواد منجر به تسهیل رهایش کنترل شده آن ها، افزایش زیس تدسترسی و پایداری ریزمغذی ها در حین فراوری، نگهداری و توزیع مواد غذایی شود. همچنین نانوفناوری باعث پیشرفت سامانه های جدید انتقال طعم برای بهبود کیفیت و عملکرد غذا می شود. پیش بینی می شود تا سال 2020 میلادی این علم، صنایع غذایی را در همه ابعاد اعم از تولید، بسته بندی، انتقال و مصرف دچار دگرگونی کلی کند. در این مقاله ضمن نگاه اجمالی بر کاربردهای علم نانودر صنایع غذایی، سیستم های حمل نانوذرات شامل لیپوزم ها، نانوامولسیون ها، نانوذرات زیست پلیمری و کوبوزم ها معرفی و رو شهای تولید و کاربرد آن ها در غذاهای عملگر معرفی شده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0