توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر توام شدت محدودیت کمی و سطح افزایش مواد مغذی جیره بر وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر توام شدت محدودیت کمی و سطح افزایش مواد مغذی جیره بر وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر توام شدت محدودیت کمی و سطح افزایش مواد مغذی جیره بر وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر توام شدت محدودیت کمی و سطح افزایش مواد مغذی جیره بر وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :



تعداد صفحات:13
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی تأثیر شدتهای مختلف محدویت کمی غذایی و افزایش تراکم مواد مغذی جیره پس از پایان دوران محدودیت، بر وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی انجام گرفت. از تعداد 175 قطعه جوجه یکروزه گوشتی جنس نر سویه راس- 853 در قالب آزمایش فاکتوریل3×2شامل دو سطح محدودیت×سه سطح تراکم مواد مغذی جیره پس از پایان دوران محدودیت( با سه تکرار و ده قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. جوجه ها در سن14-8روزگی تحت محدودیت کمی غذایی با شدت های 70 و 85 درصد کمتر از متوسط خوراک مصرفی 11 ساعت قبل گروه شاهد )که دارای تغذیه آزاد بودند(، قرارگرفتند. پس از اتمام دوران محدودیت، تا پایان دوره پرورش )سن 11 روزگی(، جوجه های تیمارهای مختلف با جیرههای تنظیم شده با افزایش تراکم مواد مغذی در سه سطح 0،75 و 70 درصد بیشتر از ان.آر.سی تغذیه شدند. برای سنجش پاسخ سیستمایمنی بدن، واکسن نیوکاسل، آنفولانزا و اس آر بی سی تزریق شد و نمونه برداری انجام گرفت. همچنین وضعیت اندام های مرتبطبا سیستم ایمنی شامل طحال، تیموس و بورس فابریسیوس مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق نتایج حاصل، اثر شدت محدودیت کمی غذایی بر وزن و وزن نسبی تیموس، طحال، و بورس فابریسیوس معنی دار نبود. همچنین اثر شدت محدودیت کمی غذاییبر عیار پادتن تولید شده علیه ویروس واکسن آنفلوآنزا )بیست و یک و بیست و هشت روز پس از تزریق(، عیار پادتن تولید شده علیه ویروس واکسن نیوکاسل )هفت روز پس از تزریق اول و دوم(، میزان عیار پادتن کل ، میزان عیار پادتن مقاوم به 1- مرکاپتو اتانل و میزان عیار پادتن حساس به 1- مرکاپتو اتانل تولید شده علیه گلبول قرمز گوسفند )هفت و چهارده روز پس از تزریق(معن یدار نبود. همچنین اثر میزان افزایش مواد مغذی جیره بعد از پایان دوره محدودیت کمی غذایی تا انتهای دوره پرورش هم برخصوصیات فوق معنی دار نبود، اما از لحاظ عددی تیترآنتیبادی و وزن اندامهای درگیر با سیستم ایمنی در گروههای مذکورنسبت به گروه شاهد بالاتر بود. توصیه نهایی اینکه بهترین تیمار شدت محدودیت غذایی 85 درصد و افزایش تراکم مواد مغذی 70 درصد می باشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir