مقاله اثرات گیاهان دارویی پودر دارچین و پودرسیر با و بدون آنزیم برفراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات گیاهان دارویی پودر دارچین و پودرسیر با و بدون آنزیم برفراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات گیاهان دارویی پودر دارچین و پودرسیر با و بدون آنزیم برفراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین و پودر سیر با و بدون آنزیم در مراحل آغازین و رشد بربرفراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی در جوجه های گوشتی انجام گردید. در این آزمایش تعداد 101 قطعه جوجهی گوشتی سویه یراس- 853 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار و 8 تکرار )هر تکرار دارای 71 قطعه جوجه( از سن 78 تا 11 روزگی موردآزمایش قرار گرفتند. گروههای آزمایشی شامل سطوح0و0/5 درصدپودرسیریاپودردارچین و0یا0/5 درصد مولتی انزیم اجرا شد. دسترسی به آب وخوراک به صورت آزادانه بود. خونگیری از جوجه ها در 11 روزگی انجام شد . دادههای آزمایشی توسط برنامهیSASو آزمایش فاکتوریل3×2آنالیز و اختلاف معنیداری آنها به کمک آزمون توکی بررسی گردید. نتایج نشان داد که استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی و آنزیم در مراحل آغازین و رشد دارای اثرات معنی داری برر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی میباشدP>0/05 بر این اساس کمترین سطح تریگلیسرید، کلسترول وLDLوبیشترین سطحHDL در تیمار دریافتکنندهی پودر سیر مشاهده شد. استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی و آنزیم تاثیری بر فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی نداشت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0