توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح مختلف تفاله لیموترش بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی در بوقلمون های گوشتی دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف تفاله لیموترش بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی در بوقلمون های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف تفاله لیموترش بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی در بوقلمون های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف تفاله لیموترش بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی در بوقلمون های گوشتی :



تعداد صفحات:9
چکیده:
در این آزمایش اثرات استفاده از سطوح مختلف تفاله لیموترش بر صفات لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی خون بوقلمون های گوشتی مورد ارزیابی قرار گرفت. تعداد 36 قطعه بوقلمون گوشتی از سن 76 تا 16 هفتگی در چهار تیمار، چهار تکرار و 6 قطعه بوقلمون در هر تکرار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی مورد استفاده قرار گرفتند. تفاله لیموترش مورد استفاده صفرو2و4و6 درصد در گروه های آزمایشی 7 تا 1 بود. استفاده از تفاله لیموترش بدون اینکه اثرات سوئی بر صفات لاشه داشته باشد، باعث کاهش مقدار چربی بطنی لاشه شد)P<0/05تفاله لیموترش اثرات مناسبی بر فراسنجه های خونی داشت. به طوری که با استفاده از آن، سطح چربی های با دانسیته پایینLDL)خون بوقلمون ها به صورت معنی داری کاهش یافتP<0/05به طور کلی دربوقلمون های گوشتی از سن 76 تا 16 هفتگی استفاده از تفاله لیموترش تا سطح 6 درصد جیره موجب کاهش چربی بطنی لاشه ونیز سطح چربی های با دانسیته پایینLDL)خون بوقلمون ها می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir