مقاله اثر خیساندن و جوانه زنی بر برخی از ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف دانه سورگوم دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر خیساندن و جوانه زنی بر برخی از ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف دانه سورگوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر خیساندن و جوانه زنی بر برخی از ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف دانه سورگوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
این آزمایش به منظور تعیین برخی از صفات فیزیکی و ارزیابی اثر فرآوری چهار رقم سورگوم )سپیده، کیمیا، پیام و اسپیدفید( به روش خیساندن و جوانه زنی بر درصد ماده خشک، ماده آلی و لیپید خام در قالب طرح کاملا تصادفی در طرح آزمایشی فاکتوریل)4×4 در 8 تکرار اجرا شد. عامل اول، ارقام مختلف سورگوم شامل چهار رقم و عامل دوم، روشهای فرآوری شامل چهار روش میباشد. رو شهای فرآوری شامل عدم فرآوری، خیساندن به مدت 11 ساعت، خیساندن به مدت 13 ساعت و جوانه زنی به مدت 01 ساعت به دنبال 11 ساعت خیساندن بودند. مطابق یافتهها، درصد ماده آلی و لیپید خام تحت تاثیر فرآوریهاقرار نگرفت، اما در بین ارقام، پیام و اسپیدفید بیشترین درصد ماده خشک را نشان دادندP<0/0001 48 ساعت خیساندن نیزبه افت ماده خشک انجامیدP<0/001که این کاهش دررقم سپیده محسوس تربود P<0/01 افزایش ماده خشک ارقام کیمیا و اسپیدفید و کاهش ماده خشک ارقام سپیده و پیام در اثر جوانهزنی معنی دار نبود. بنابراین ماده خشک سورگوم متأثر از نوع رقم آن بوده و در اثر نوع فرآوری و اثر متقابل رقم و فرآوری تغییر می یابد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0