توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پودر رزماری و ویتامین E بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پودر رزماری و ویتامین E بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر رزماری و ویتامین E بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پودر رزماری و ویتامین E بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :



تعداد صفحات:9
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثر پودر رزماری و ویتامینEبر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور 105 قطعه جوجه یک روزه گوشتی نر سویه راس 853 در قالب طرح فاکتوریل3×3 سه سطح صفر، نیم و یک درصد پودر رزماری×سه سطح صفر، صد و دویست میلی گرم در کیلوگرم ویتامینEدر 10 پن آزمایشی شامل نه تیمار، سه تکرار و ده قطعه جوجه درهر تکرار قرار گرفتند. برای بررسی پاسخ سیستم ایمنی بدن، واکسن های نیوکاسل، آنفلوانزا، برونشیت و هم چنینSRBCدرجوجه های گوشتی تزریق شد و در پایان دوره پرورش وضعیت اندام های مرتبط با سیستم ایمنی )طحال، تیموس و بورس فابریسیوس( مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بررسی ها نشان داد که پودر رزماری و ویتامین Eبر میزان عیار پادتن تولید شده علیه ویروس زنده واکسن نیوکاسل )هفت روز بعد از تزریق اول و دوم(، ویروس کشته واکسن انفلوانزا )بیست و یک و بیست و هشت روز بعد از تزریق(، ویروس زنده واکسن برونشیت )هفت روز بعد از تزریق( و اند ام های مرتبط با سیستم ایمنی اثر معنی داری نداشت. پودر رزماری اثر معنی داری بر میزان عیار پاتن کل تولید شده علیه تزریق گلبول قرمز گوسفند نداشت، اما ویتامینEتوانست میزان عیار پادتن کل تولید شده علیه تزریق گلبول قرمز گوسفند را )هفت و چهارده روز بعد از تزریق( به طور معنی داری تحت تاثیر قرار دهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir