مقاله اثر باکتریهای پروبیوتیکی در جیره غذایی بر پاسخهای ایمنی و جمعیت برخی باکتریهای روده جوجه های گوشتی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر باکتریهای پروبیوتیکی در جیره غذایی بر پاسخهای ایمنی و جمعیت برخی باکتریهای روده جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر باکتریهای پروبیوتیکی در جیره غذایی بر پاسخهای ایمنی و جمعیت برخی باکتریهای روده جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتریهای پروبیوتیکی در جیره غذایی بر پاسخهای ایمنی و جمعیت برخی باکتریهای روده جوجه های گوشتی، تعداد 105 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 853 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 0 گروه آزمایشی، 0 تکرار و 75 قطعهجوجه در هر واحد آزمایشی مورد استفاده قرار گرفتند. گروههای آزمایشی به ترتیب شامل گروه شاهد )بدون افزودنی(، گروه آنتی بیوتیک ) 055 گرم اریترومایسین در تن(، گروه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس ) 755 گرم در تن(، گروه پروبیوتیک باسیلوس چندسویه ) 055 گرم در تن( و گروه باسیلوس تک سویه ) 755 گرم در تن( بودند. در سن 13 روزگی جهت ایجاد چالش ایمنی گلبول قرمز گوسفندی تزریق شد و در سنین 80 و 11 روزگی جهت اندازه گیری ایمنوگلوبولین های IgM و IgY نمونه خون گرفته شد ودر زمان کشتار نمونه برداری برای ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی روده انجام گرفت. بر طبق یافتهها، اثر افزودن پروبیوتیکهابه جیره غذایی بر غلظت ایمنوگلوبینهایM و Y خون جوجه های گوشتی در دورههای مختلف نمونه گیری ) 11 و 13 روزگی معنی دار شدp <0/5به طوری که گروههای پروبیوتیکی باسیلوس چند سویه، لاکتوباسیلوس و سپس باسیلوس تک سویه به ترتیب غلظت ایمنوگلوبینهای خون جوجه ها را افزایش دادندp<5/0همچنین پروبیوتیکها بویژه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس سبب افزایش جمعیت لاکتوباسیلوس و کاهش جمعیت اشرشیاکلی روده جوجه ها شد. به طور کلی، افزودن پروبیوتیک بر تقویت پاسخهای ایمنی و بهبود جمعیت باکتری روده جوجه های گوشتی موثر بود
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0