مقاله تاثیر اسید سالیسیلیک و سلنیوم بر خصوصیات خوشه و عملکرد دانه گندم در شرایط تنش کمبود آب دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر اسید سالیسیلیک و سلنیوم بر خصوصیات خوشه و عملکرد دانه گندم در شرایط تنش کمبود آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسید سالیسیلیک و سلنیوم بر خصوصیات خوشه و عملکرد دانه گندم در شرایط تنش کمبود آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر تنش کمبود آب، مصرف سلنیوم و اسیدسالیسیلیک بر خصوصیات زراعی گندم رقم الوند، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال زراعی 1391-1390 اجراشد. عوامل مورد بررسی شامل آبیاری در سه سطح: شاهد، تنش متوسط و شدید، سلنیوم و اسید سالیسیلیک در دو سطح شامل: عدم مصرف و با مصرف به ترتیب به میزان 20 گرم در هکتار و 300 میلی گرم در لیتر بودند. نتایج تحقیق نشان داد با مصرف سلنیوم وزن خوشه فزایش یافت. بیشترین مقدار وزن خوشه مربوط به تیمار آبیاری پس از 90 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر همراه با مصرف سلنیوم و سالیسیلیک اسید بود. با اعمال تنش متوسط و شدید کمبود آب عملکرد دانه نسبت به شاهد، به میزان 46/68 و 67/89 درصد کاهش یافت. اثرات متقابل تیمار ها نشان داد با مصرف سلنیوم و اسید سالیسیلیک در شرایط تنش متوسط و شدید عملکرد دانه نسیت به شاهد افزایش یافت.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0