توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی Telephony Signaling دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی Telephony Signaling  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


بخشی از فهرست مطالب پروژه بررسی Telephony Signaling
  مقدمه
مراحل یك تماس ساده
 سیگنالینگ آدرس و تیپ و زنگ
سیگنالینگ آدرس
شماره‌گیری پالس
شماره‌گیری DTMF
 سیگنالینگ شروع حلقه (Loop Start)
 سیگنالینگ آنالوگ شروع حلقه
سیگنالینگ دیجیتال شروع حلقه
 آزمایش شروع حلقه
 ...   
 


مقدمه
در این مقاله سعی شده است روشهای سیگنالینگ مورد نیاز برای كنترل انتقال مكالمات تلفنی تشریح گردد. روشهای سیگنالینگ به 3 دسته قابل طبقه بندی هستند: نظارت، آدرس‌دهی و آگاه‌سازی.
نظارت شامل تشخیص تغییرات در وضعیت مدار می‌باشد. هنگامی كه این تغییرات تشخیص داده‌شد، مدار ناظر پاسخی از پیش تعیین شده (همانند بستن یك مدار جهت برقراری یك تماس) را تولید خواهد كرد.
آدرس‌دهی شامل انتقال ارقام شماره‌گیری شده (به صورت پالس یا تن) به یك PBX (تبادل كننده خصوصی شاخه‌ها) و یا CO (دفتر مركزی) می‌باشد. این ارقام شماره‌گیری شده سوییچ و مسیر ارتباطی به یك تلفن دیگر و یا CPE دیگر مهیا می‌كند.
آگاه‌سازی پیام‌های صوتی قابل شنیدن برای كاربر فراهم می‌كند كه نشانگر وضعیت خاص خط، اعم از یك تماس تلفنی و یا اشغال بودن خط تلفن می‌باشد.
تماسهای تلفنی بدون برقراری تمامی این تكنیك‌ها برقرار نخواهند شد.
قبل از تشریح تك تك این روشهای سیگنالینگ به توصیف اعمالی كه در روند یك تماس ساده تلفنی (از شروع تا خاتمه مكالمه) انجام می‌شود می‌پردازیم.

روند اجرایی یك تماس ساده تلفنی
مراحل یك تماس تلفنی با Loop Start Signaling را می‌توان به 5 مرحله تقسیم بندی كرد.
قبل از برداشتن گوشی – مرحله برداشتن گوشی – شماره گیری – سوییچینگ – زنگ خوردن و صحبت كردن.
شكل 1 مرحله قبل از برداشتن گوشی (On Hook) را نشان می‌دهد.
 
قبل از شروع شدن یك تماس تلفنی، دستگاه تلفن در حالت آماده به كار قرار دارد و آماده است تا شخص تماس گیرنده گوشی را بردارد. این وضعیت را On Hook می‌نامند. در این حالت مدار تلفنی كه با ولتاژ 48 ولت بین مركز تلفن (CO) و محل تماس برقرار است، مدار باز است، پس جریانی از این مدار عبور نمی‌كند.

منبع تغذیه برای این مدار در مركز تلفن قرار دارد. وجود منبع تغذیه در مركز تلفن این خصوصیت را دارد كه هنگام قطع برق در محل تماس گیرنده نیز امكان برقراری خدمات تلفنی برای تماس گیرنده وجود خواهد داشت.
شكل 2 مرحله برداشتن گوشی (Off Hook) را نشان می‌دهد.
 
این مرحله هنگامی رخ می‌دهد كه مشتری موردنظر قصد انجام یك تماس تلفنی را دارد و گوشی تلفن را از قلاب خود خارج می‌كند. كلید موجود در قلاب مدار بین مركز تلفن و دستگاه تلفن مشتری را برقرار می‌كند و باعث برقراری جریان در مدار می‌گردد.
مركز تلفن این جریان یافتن را تشخیص خواهد داد و بوق مخصوص آماده‌بودن برای شماره‌گیری (Dial Tone) را كه بوقی با فركانس 350 و 440 هرتز و به‌صورت ممتد می‌باشد را ارسال خواهد كرد.


این بوق به مشتری اعلام می‌كند كه می‌تواند شماره‌گیری را آغاز نماید. در هر مركز تلفن بسته به ظرفیت تماس (دسترسی) مدت زمان انتظاری كه مشتری پس از برداشتن گوشی بوق آزاد را خواهد شنید متفاوت خواهد بود. هیچگونه تضمینی مبنی بر آزاد بودن فوری خط پس از برداشتن گوشی توسط مشتری وجود ندارد.
اگر از تمامی ظرفیت مركز تلفن استفاده شده باشد، مشتری ممكن است مدتی برای شنیدن بوق آزاد منتظر بماند. مركز تلفن تنها هنگامی بوق آزاد را پخش می‌كند كه رجیستر‌ها را جهت ذخیره آدرس ورودی رزرو كرده‌باشد.
بنابر این مشتری تا هنگامی كه بوق آزاد دریافت نشده باشد نمی‌تواند شماره‌گیری كند. اگر بوق آزاد وجود نداشته باشد، رجیستری آماده و در دسترس نبوده است.
شكل 3 مرحله شماره گیری را نشان می‌دهد.
 
مرحله شماره‌گیری، امكان وارد كردن شماره تلفن (آدرس) منطقه دیگری را به مشتری می‌دهد.

مشتری این شماره را با استفاده از تلفن‌های معمولی پالس (با شماره‌گیرهای چرخشی) و یا تلفن‌های با شماره‌گیر تن (تماسی) وارد می‌كند. پالسها یا تن‌ها از طریق 2 رشته سیم به هم تابیده به مركز تلفن منتقل می‌شود.
شكل 4 مرحله سوییچینگ را نشان می‌دهد.
 
در مرحله سوییچینگ، مركز تلفن پالسها و تن‌ها را به آدرس پورت ترجمه می‌كند كه باعث برقراری ارتباط با تلفن موردنظر می‌گردد.
این ارتباط ممكن است مستقیماً با تلفن مورد نظر برقرار شود (در تماسهای محلی) و یا قبل از رسیدن به مقصد از طریق یك یا چند سوییچ دیگر (در تماسهای راه دور) عبور كند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir