مقاله خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
بادام یکی از محصولات باغی است که ارزش غذایی بالایی در تغذیه انسان دارد. در این مطالعه خواص خشک شدن بادام رطوبت اولیه 47 % بر پایه خشک (d.b.) در یک خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی مورد مطالعه قرار گرفت. سه سطح دمای هوای خشک کن ( 60،45 و 75 درجه سانتی گراد) و دو سطح توان میکروویو ( 270 و 450W ) و دو سرعت تسمه ( 2/5 و 6/5mm/s ) و سرعت هوای ثابت 1/5m/s در محفظه خشک کن پیوسته نیمه صنعتی پارامترهای مورد مطالعه، در آزمایش صورت گرفته بودند. هدف از انجام این مطالعه، تعیین ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی بادام بود. با افزایش دما در توان های ثابت میکروویو و سرعت تسمه های خشک کن پیوسته نیمه صنعتی، ضریب پخش موثر، افزایش یافت. افزایش توان میکروویو و سرعت تسمه خشک کن پیوسته نیمه صنعتی، تاثیر بالایی بر روی افزایش ضریب پخش موثر داشت. بیشترین ضریب پخش موثر 75 درجه سانتی گراد، توان میکروویو 450W و سرعت تسمه mm/s 6/5 و کمترین مقدار ضریب پخش موثر در دمای 45 درجه سانتی گراد 270w و سرعت تسمه 2/5mm/s بدست آمد. بیشترین مقدار انرژی فعالسازی در توان میکروویو 450W و سرعت تسمه 6/5mm/s و کمترین مقدار آن در توان میکروویو 270W و سرعت تسمه 6/5mm/s بدست آمد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0