مقاله تغلیظ آب گوجه فرنگی از طریق سامانه کنترل خودکار گرمایش اهمی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغلیظ آب گوجه فرنگی از طریق سامانه کنترل خودکار گرمایش اهمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغلیظ آب گوجه فرنگی از طریق سامانه کنترل خودکار گرمایش اهمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
گرمایش اهمی یک فرآیند دمایی پیشرفته است که در آن مواد غذایی به عنوان مقاومت الکتریکی عمل می کنند .سامانه آزمایشگاهی آن معمولا شامل الکترودهایی است که با مواد غذایی تماس دارند که بموجب آن الکتریسیته از طریق جسم و با استفاده از تغییر ولتاژ منتقل می گردد . تولید کنندگان جهت جلوگیری از فساد محصولات مذ کور و وارد آمدن خسارت های تغذیه ایو اقتصادی اقدام به ابداع و اعمال شیوه های مختلف جهت نگهداری و جلوگیری از فساد این بخش از مواد غذایی نموده است که از آن جمله میتوان به تولید آب محصولات فوق و اعمال فرایند حرارتی و یا به کارگیری فرآیند تغلیظ اشاره نمود. در این تحقیق، نمونه های آب گوجه فرنگی بدست آمده، تحت 3 ولتاژ 90 ، 60 و 120 و در سه تکرار، تا رسیدن به بریکس 25 تغلیظ شد.آب گوجه های تغلیظ شده در گرادیان ولتاژ های مختلف از نظر تغییرات در پارامترهای مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. بررسی نتایج نشان داد که دمای ماگزیمم تمام نمونه ها 97 درجه سانتی گراد بوده و هدایت الکتریکی ماگزیمم مربوط به ولتاژ 60 و مقدار آن 3/64s/m است. بیشترین ضریب کارآیی سامانه مربوط به ولتاژ 120 و برابر 78/09 درصد می باشد. تغییر میزان ولتاژ بر روی میزان انرژی مصرفی و نیز ضریب کارآیی سامانه در سطح 1% ارتباط معناداری داشته است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0