توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین خواص بیوفیزیکی و بیومکانیکی توت فرنگی در ارتباط با برداشت رباتیک دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خواص بیوفیزیکی و بیومکانیکی توت فرنگی در ارتباط با برداشت رباتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خواص بیوفیزیکی و بیومکانیکی توت فرنگی در ارتباط با برداشت رباتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خواص بیوفیزیکی و بیومکانیکی توت فرنگی در ارتباط با برداشت رباتیک :



تعداد صفحات:13
چکیده:
به منظور طراحی و ساخت مکانیزمهای میوه گیر در رباتهای برداشت و نیز سیستم های پس از برداشت، داشتن اطلاعات جامع در مورد خصوصیات بیوفیزیکی و مکانیکی محصول ضروری می باشد. در این راستا، برخی از این خواص از جمله ابعاد هندسی، جرم، حجم، چگالی، ضریب کرویت، ضریب اصطکاک روی سطح لاستیکی، ضریب مقاومت غلتشی، نیروی کندن میوه از دمبرگ، میوه از ساقه و نیروی گسیختگی فشاری توت فرنگی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مقادیر میانگین طول mm 40/3 ؛ قطر بزرگ ، mm 28 ؛ قطر کوچک، mm 24 میانگین قطر هندسی ، 0/5 ؛ جرم 14/4g حجم، 22/3ml-1 چگالی، 0/67g ml-1 و ضریب کرویت، 71/7 % بدست آمد. همچنین، مقادیر میانگین ضریب اصطکاک، 0/51 ؛ ضریب مقاومت غلتشی ، 0/48 ، نیروی بین دمبرگ و میوه، 4/8N ، نیروی بین دمبرگ و ساقه، 3/2N و نیروی گسیختگی فشاری توت فرنگی، 5/3N بدست آمد. نیروی عمودی وارد بر سطح توت فرنگی برای نگهداری بین انگشتی های دهانه میوه گیر ربات 0/43N محاسبه گردید. با استفاده از داده های بدست آمده می توان مشخصات هندسی و محدوده عمل مکانیزم میوه گیر و انگشتی ربات برداشت توت فرنگی را تعیین کرد. بعلاوه، این داده ها جهت به حداقل رساندن صدمات وارده به میوه و تعامل موثر مکانیزم انگشتی ربات و میوه در طراحی یک بازوی رباتیک قابل استفاده می باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir