توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسى فعالیت ضدمیکروبى اسانس روغنى گل میخک وعصاره آن درموادغذایىوتاثیر فاکتورهاى مختلف برروى آن دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسى فعالیت ضدمیکروبى اسانس روغنى گل میخک وعصاره آن درموادغذایىوتاثیر فاکتورهاى مختلف برروى آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسى فعالیت ضدمیکروبى اسانس روغنى گل میخک وعصاره آن درموادغذایىوتاثیر فاکتورهاى مختلف برروى آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسى فعالیت ضدمیکروبى اسانس روغنى گل میخک وعصاره آن درموادغذایىوتاثیر فاکتورهاى مختلف برروى آن :



تعداد صفحات:14
چکیده:
اسانس هاى روغنى گل میخک،به عنوان یک ضد عفونى کننده در عفونت هاى دهان و دندان و براى مهار باکتریهاى گرم مثبت و گرم منفى و همچنین مخمرها به کار مى روند.در تحقیقاتى که انجام شد،آنا لیز مقایسه اى میان عصاره گل میخک استخراج شده توسط اتانول 50% ،اسانس هاى روغنى گل میخک و عصاره گل میخک استخراج شده توسط استون 50% به عنوان عامل ضد میکروبى طبیعى در برابر بعضى باکتریهاى عامل فساد مواد غذایى و همینطور فعالیت ضد باکتربایى اسانس روغنى گل میخک و عصاره آن در برابر هفت باکترى گرم مثبت،سه باکترى گرم منفى و هفت قارچ مورد بررسى قرار گرفت. اسانس روغنى گل میخک در مقایسه با عصاره آن اثر ممانعت کنندگى بیشترى در برابر باکتریها و قارچها دارد. اسانس روغنى گل میخک با پایین ترین غلظت مهارى 2/5% v/v در برابر استافیلوکوکوس اپیدریوم واستافیلوکوکوس sp بسیار موثر بود و در میان قارچها آسپروژیلوس نایجر حساسیت بالاترى به اسانس داشت. سدیم پروپیونات و اسید آسکوربیک(نگهدارنده استاندارد مواد غذایى) به عنوان کنترل مثبت مورد استفاده قرار گرفتند که اسانس روغنى موثرتر از عصاره و این دو نگهدارنده استاندارد بود. در این مطالعه اثر غلظت ،دما و مواد آلى بر روى فعالیت ضد میکروبى اسانس هاى روغنى گل میخک مورد بررسى قرارگرفت و سنجش در دماى 21 و 37 درجه سانتیگراد با ضریب غلظت 0/2 و 0/4 درصد انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که اشیریشیا اکلاىحساسیت بالا ترى نسبت بهاسانس روغنى داشته و جمعیت میکروبى در غلظت 0/4 درصد با دماى 21 درجه سانتیگراد به اندازه 5 سیکل لگاریتمى کاهش مى یابد پس مى توان اسانس هاى روغنى گل میخک را به عنوان یک عامل ضد میکروبى بالقوه در نظر گرفت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir