مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر مقاومت به تنش کمبود اکسیژن در ماهیان انگشت قد بنی Mesopotamichthys sharpeyi دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر مقاومت به تنش کمبود اکسیژن در ماهیان انگشت قد بنی Mesopotamichthys sharpeyi کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر مقاومت به تنش کمبود اکسیژن در ماهیان انگشت قد بنی Mesopotamichthys sharpeyi،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی اثر لسیتین تخم مرغ درغذا برمقاومت به تنش کمبود اکسیژن در ماهیان انگشت قد بنی Mesopotamichthys sharpeyi .انجام گرفت، ماهی ها با میانگین وزن اولیه 0/17± 3/1 گرم با غذاهای آزمایشی دارای انرژی و پروتئین یکسان و مقادیر مختلف لسیتین شامل4،2،0و6% در چهار تیمار ازمایشی که هر یک دارای سه تکرار بودندبه مدت 8 هفته در 3 نوبت در روز تاحد سیری تغذیه و مورد آزمایش قرار گرفتند. در پایان آزمایش میزان زنده مانی با اعمال تنش کمبود اکسیژن یا خارج از آب نگه داشتن 10 قطعه ازماهیان در هر تیمار به مدت 12 دقیقه و برگرداندن به آب بدون هواده مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش مقدارلسیتین در جیره غذایی باعث افزایش مقاومت ماهیان انگشت قد بنی در مواجه با تنش کمبود اکسیژن شده است. بیشترین میزان شاخص بازماندگی مربوط به تیمارهای حاوی 4و 6 درصد لسیتین و کم ترین میزان این شاخص مربوط به تیمار شاهد و 2درصد لسیتین بود(P<0/05) مطالعه حاضر نشان داد که وجود لسیتین به مقدار 4% به عنوان یک مکمل غذایی در جیره غذایی، دارای اثر مثبت بر مقاومت ماهیان انگشت قد بنی در برابر تنش کمبود اکسیژن بوده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0