مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی اثر لسیتین تخم مرغ در غذا بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قد بنی Mesopotamichthys sharpeyi انجام گرفت. ماهی ها با میانگین وزن اولیه0/17±3/1 گرم با غذاهای آزمایشی دارای انرژی و پروتئین یکسان و مقادیر مختلف لسیتین شامل4،2،0 و 6% درچهار تیمار آزمایشی که هر یک دارای سه تکرار بودندبه مدت 40 روز در 3نوبت تاحد سیری تغذیه و مورد ازمایش قرار گرفتند. در انتهای دوره آزمایش بالاترین مقادیر فاکتورهای تغذیه ای مانند کل غذای دریافتی، مقدار غذای روزانه دریافتی و کل پروتئین دریافتی در تیمارهای تغذیه شده با جیره حاوی 6% لسیتین مشاهده و ثبت شد و شاخص های کارایی غذا و کارایی غذا و کارایی پروتئین در تیمارهای تغذیه شده با جیره های حاوی 4و6 درصدلسیتین بالاترین مقدار را نشان دادند، که همه فاکتورهای تغذیه ای دارای تفاوت معنی داری با تیمارکنترل بودند(P<0/05) درخصوص ضرییب تبدیل غذایی نیز کمترین مقدار(P<0/05) مربوط به تیمارهای حاوی 4و6 درصد لسیتین بود. مطالعه حاضر نشان داد که به کارگیری مقادیر 4و 6 % لسیتین در جیره بچه ماهیان بنی می تواند سبب بهبود شاخص های تغذیه ای در این گونه گردد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0