توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف لسیتین تخم مرغ بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قدبنی (Mesopotamichthys sharpeyi) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی اثر لسیتین تخم مرغ در غذا بر شاخص های تغذیه ای ماهیان انگشت قد بنی Mesopotamichthys sharpeyi انجام گرفت. ماهی ها با میانگین وزن اولیه0/17±3/1 گرم با غذاهای آزمایشی دارای انرژی و پروتئین یکسان و مقادیر مختلف لسیتین شامل4،2،0 و 6% درچهار تیمار آزمایشی که هر یک دارای سه تکرار بودندبه مدت 40 روز در 3نوبت تاحد سیری تغذیه و مورد ازمایش قرار گرفتند. در انتهای دوره آزمایش بالاترین مقادیر فاکتورهای تغذیه ای مانند کل غذای دریافتی، مقدار غذای روزانه دریافتی و کل پروتئین دریافتی در تیمارهای تغذیه شده با جیره حاوی 6% لسیتین مشاهده و ثبت شد و شاخص های کارایی غذا و کارایی غذا و کارایی پروتئین در تیمارهای تغذیه شده با جیره های حاوی 4و6 درصدلسیتین بالاترین مقدار را نشان دادند، که همه فاکتورهای تغذیه ای دارای تفاوت معنی داری با تیمارکنترل بودند(P<0/05) درخصوص ضرییب تبدیل غذایی نیز کمترین مقدار(P<0/05) مربوط به تیمارهای حاوی 4و6 درصد لسیتین بود. مطالعه حاضر نشان داد که به کارگیری مقادیر 4و 6 % لسیتین در جیره بچه ماهیان بنی می تواند سبب بهبود شاخص های تغذیه ای در این گونه گردد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir