توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محلول پاشی اسید هیومیک و کاربرد جیبرلین بر صفات مربوط به کیفیت انگور رقم بی دانه سفید (Vitis venefeare) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محلول پاشی اسید هیومیک و کاربرد جیبرلین بر صفات مربوط به کیفیت انگور رقم بی دانه سفید (Vitis venefeare)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محلول پاشی اسید هیومیک و کاربرد جیبرلین بر صفات مربوط به کیفیت انگور رقم بی دانه سفید (Vitis venefeare)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محلول پاشی اسید هیومیک و کاربرد جیبرلین بر صفات مربوط به کیفیت انگور رقم بی دانه سفید (Vitis venefeare) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور تعیین تاثیر غلظت های مختلف اسید هیومیک و زمان های مختلف کاربرد اسید جیبرلیک بر صفات مربوط به کیفیت انگور رقم بی دانه سفید، آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار اجرا گردید. این طرح در باغ الگویی مدیریت جهاد کشاورزی تاکستان در سال 1392 اجرا شد. فاکتور اول شامل محلول پاشی غلظت های اسید هیومیک با چهار سطح( شاهد، یک در هزار، دو در هزار، سه در هزار) در دو مرحله تمام گل و تغییر رنگ حبه و فاکتور دوم زمان های مختلف محلول پاشی اسید جیبرلیک 30ppm (ا5-10 درصد گلدهی، 60-50 درصد گلدهی، تمام گل، محلول پاشی در هر دو زمان 10-5 درصد گلدهی و تمام گل) بود. صفات مورد ارزیابی شامل مواد جامد محلول(TSS) اسیدیته کل، اسید قابل تیتراسیون(TA)،اPH آب میوه بود. تجزیه واریانس و مقایسه میانگین داده با استفاده از نرم افزارSPSS21 انجام گرفت.جهت تعیین بهترین سطح تیماری غلظت اسید هیومیک و زمان محلول پاشی اسید جیبرلیک از روش ناپارامتری رتبه ای استفاده گردید. با بررسی و مقایسه میانگین داده های کیفی محصول انگور بی دانه مشخص شد که صفت TA ، اسیدیته کل و TSS تحت تاثیر زمان های مصرف اسید جیبرلیک قرار گرفت و همچنین اثر متقابل هیومیک اسید و جیبرلین بر TSS معنی دار گشت، سایر سطوح تیمارها اختلاف معنی داری نداشتند. نتایج آزمایش نشان داد مصرف اسید هیومیک با غلظت 2 در هزار و مصرف اسید جیبرلیک در زمان 60-50 درصد گلدهی نسبت به سایر سطوح تیماری بهترین نتیجه را در کیفیت میوه انگور رقم بی دانه سفید در پی داشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir