مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
بابونه(matricariachamomilla) از جمله گیاهان دارویی متعلق به خانواده Compositae می باشد که در صنایع دارو سازی، آرایشی و بهداشتی، غذایی وعطر سازی کاربردهای فراوانی دارد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کمپوست بر روی جذب عناصر غذایی و ماده موثره گیاه دارویی بابونه، آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با 2 تیمار با 3تکرار انجام گردید. تیمار اول شامل سطوح مختلف ورمی کمپوست (صفر، 25 و 50 درصد) و تیمار دوم شامل سطوح مختلف کمپوست(0، 25 و 50 درصد) می باشد. نتایج آنالیز داده ها نشان داد که به ترتیب تیمار 50 و 25 درصد ورمی کمپوست باعث افزایش معنی دار تعداد برگ، وزن تر بوته، تعداد سرشاخه های گلدار و درصد اسانس گردید. کمترین تاثیر را تیمار 100 درصد خاک بر سایر صفات این تحقیق داشت. ترکیبات اسانس نمایان شد که درصد لینالول، بتابیسابلول، کامازولن، آلفاییسابلول در اسانس تحت تاثیر مصرف ورمی کمپوست قرار گرفت و بالاترین مقدار این صفات از مصرف 50 درصد ورمی -کمپوست بدست آمد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0