توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی(Satureja Khuzistanica) برعملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی(Satureja Khuzistanica) برعملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی(Satureja Khuzistanica) برعملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی(Satureja Khuzistanica) برعملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم :



تعداد صفحات:9
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم در قالب طرح کاملا تصادفی و با آرایش فاکتوریل 3÷2 با استفاده از 264 قطعه جوجه گوشتی سویه راس با چهار تکرار و 11 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز انجام گرفت. تیمارها شامل سطوح مختلف گندم(0 و 50 درصد جیره) و سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (0 ، 250 و 500 میلی گرم در کیلوگرم) بودند. نتایج بدست آمده نشان داد که مصرف خوراک در دوره آغازین، رشد و کل دوره تحت تاثیر معنی دار اثر متقابل گندم در اسانس قرار گرفت بطور یکه در دوره آغازین کمترین مصرف خوراک در تیمار حاوی 50 درصد گندم و بدون اسانس و بیشترین مصرف خوراک در تیمارهای شاهد و تیمار حاوی 50 درصد گندم و 500 میلی گرم در کیلوگرم اسانس مشاهده شد(0/05>p) در حالیکه در دوره رشد تیمار حاوی 50 درصد گندم و بدون اسانس و تیمار بدون گندم دارای 250 میلی گرم در کیلوگرم اسانس کمترین و تیمارهای شاهد و سطح صفر گندم و 500 میلی گرم در کیلوگرم اسانس بیشترین مصرف خوراک را به خود اختصاص دادند(0/05>p)اما در کل دوره تیمار شاهد و تیمار بدون گندم و 500 میلی گرم در کیلوگرم اسانس بیشترین و تیمار دارای 50 درصد گندم و بدون اسانس کمترین مصرف خوراک رانشان دادند(0/05>p) در ارتباط با افزایش وزن اثر متقابل گندم در اسانس در دوره ی آغازین و نیز کل دوره معنی دار شد(0/05>P) بطوریکه در دوره آغازین تیمارحاوی 50 درصد گندم بدون اسانس کمترین افزایش وزن و تیمار شاهد بیشترین و در کل دوره تیمار حاوی 50 درصد گندم و بدون اسانس کمترین و تیمار حاوی 500 میلی گرم در کیلوگرم اسانس و بدون گندم بیشترین افزایش وزن رانشان دادند(0/05>P) در ارتباط با ضریب تبدیل خوراک اثرات متقابل معنی دار نشد اما در دوره رشد و کل دوره ضریب تبدیل خوراک تحت تاثیر معنی دار اثر اصلی اسانس قرار گرفت بطوریکه تیمارهای حاوی اسانس کمترین ضریب تبدیل را درمقایسه با تیمار بدون اسانس داشتند. در بین سطوح مختلف اسانس سطح 250 میلی گرم در کیلوگرم بهترین ضریب تبدیل خوراک را نشان داد(0/05>P)

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir