مقاله مقایسه فسفر عصاره گیری شده با بی کربنات سدیم نیم نرمال و اسید مالیک و اسید اگزالیک و ارتباط آنها با برخی خصوصیات فیزیکی خاک در تعدادی از خاک های استان گلستان دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه فسفر عصاره گیری شده با بی کربنات سدیم نیم نرمال و اسید مالیک و اسید اگزالیک و ارتباط آنها با برخی خصوصیات فیزیکی خاک در تعدادی از خاک های استان گلستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فسفر عصاره گیری شده با بی کربنات سدیم نیم نرمال و اسید مالیک و اسید اگزالیک و ارتباط آنها با برخی خصوصیات فیزیکی خاک در تعدادی از خاک های استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
فراهمی کم فسفر بدلیل حلالیت ناچیز و ظرفیت جذب بالای آن در خاک ها می تواند مشکل عمده ای برای رشد گیاهان باشد. استفاده کمتر از کود های شیمیایی فسفر و استفاده از مکانیسم هایی که فسفر غیر قابل دسترس رابه شکل قابل استفاده برای گیاه درآورد. می تواند در کاهش ورود فسفر به روان آب و همچنین از نظر اقتصادی اهمیت داشته باشد. این پژوهش با هدف بررسی 3 عصاره گیر اسید مالیک، اسید اگزالیک و بی کربنات سدیم (اولسن) به منظور تعیین عصاره گیر مناسب جهت برآورد فسفر قابل جذب در 6 خاک استان گلستان انجام شد. میانگین فسفر عصاره گیری شده توسط روش های مذکور به این ترتیب افزایش می ییابد: اگزالیک اسید>بی کربنات سدیم(اولسن) > اسید مالیک. در روش اسید اگزالیک آنیون اسیدهای آلی می توانندبا کاتیون های Al+3 ، Fe+2،Ca+2 تشکیل کمپلکس های قویتری از فسفات دهند و فسفر می تواند آزاد شود. همچنین هیج همبستگی معناداری بین مقدار فسفر عصاره گیری شده با شاخص های فیزیکی وجود نداشت.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0