توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کاربرد همزمان کود شیمیایی و میکروارگانسم های خاکزی بر صفات کیفی آفتابگردان دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کاربرد همزمان کود شیمیایی و میکروارگانسم های خاکزی بر صفات کیفی آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کاربرد همزمان کود شیمیایی و میکروارگانسم های خاکزی بر صفات کیفی آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کاربرد همزمان کود شیمیایی و میکروارگانسم های خاکزی بر صفات کیفی آفتابگردان :



تعداد صفحات:10
چکیده:
به منظور مطالعه تأثیر کاربرد همزمان کود شیمیایی و میکروارگانسم های خاکزی بر صفات کیفی آفتابگردان ، آزمایشی در سال 1388 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی ساری اجرا گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار و دو فاکتور شامل کود گوگرد و فسفره با 3 سطح انجام شد. تیمارهای مختلف کود گوگرد به صورت A1: تیوباسیلوس A2: تیوباسیلوس + 50 کیلوگرم گوگرد 50: B3 کیلوگرم گوگرد و تیمارهای کود فسفر شامل B1: فسفات بارور B2: فسفات بارور + 50 کیلو گرم فسفر 50: B3 کیلوگرم فسفر در نظر گرفته شد درهر بلوک یک تیمار به صورت کود شیمیایی معمول ( NPK) و یک تیمار به عنوان شاهد (بدون کود) در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس خصوصیات کیفی دانه نشان داد که در بین تیمارهای مختلف گوگرد تفاوت معنی داری از لحاظ درصد روغن و پروتئین دانه وجود داشت. برهمین اساس بالاترین درصد صفات مذکور مربوط به مصرف تیوباسیلوس + 50 کیلوگرم گوگرد بود. همچنین تجزیه واریانس این صفات نشان می دهد که در بین تیمارهای مختلف فسفر تفاوت معنی داری وجود ندارد. در میان صفات مورد مطالعه عملکرد روغن و پروتئین با عملکرد دانه از بیشترین همبستگی مثبت و معنی داری (r=0/99**) برخوردار بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir