توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهایی مناسب جهت پایین آوردن سطح مصرف انرژی ساختمان های مسکونی در اقلیم گرم و مرطوب (حاشیه خلیج فارس) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهایی مناسب جهت پایین آوردن سطح مصرف انرژی ساختمان های مسکونی در اقلیم گرم و مرطوب (حاشیه خلیج فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهایی مناسب جهت پایین آوردن سطح مصرف انرژی ساختمان های مسکونی در اقلیم گرم و مرطوب (حاشیه خلیج فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهایی مناسب جهت پایین آوردن سطح مصرف انرژی ساختمان های مسکونی در اقلیم گرم و مرطوب (حاشیه خلیج فارس) :



تعداد صفحات:24
چکیده:
در این نوشتار سعی شده است راهکارهایی جهت پائین آوردن سطح مصرف انرژی در ساختمان های مسکونی در اقلیم گرم و مرطوب مورد بررسی قرار بگیرد. این راهکارها به دو بخش طراحی معماری و ویژگی های سیستم خنک کننده می باشد. از آنجایی که شرایط آب و هوایی این اقلیم در فصول گرما بین 35 تا 40 درجه سانتی گراد می رسد، در نتیجه؛ اگر طراحی مناسب شرایط این منطقه صورت بگیرد به طبع استفاده از لوازم خنک کننده بسیار هدفمندتر و کارآمدتر خواهد بود. نکته این جاست که در ابتدا چگونه طراحی شود؟ با توجه به اقلیم مورد نظر و گرمای حاکم در این منطقه خواهان ساختمانی روشن هستیم. زیرا بر اساس تحقیقات انجام شده، ثابت شده است که رنگ سفید دیوارهای بیرونی تنها 15% انرژی خورشید را جذب می کنند. همچنین وجود سایبان ها باعث می شود که نفوذ انرژی خورشیدی به درون ساختمان تنها 10% باشد. نکته دیگر پوشش گیاهی می باشد. وجود گیاه باعث شکست تشعشعات خورشیدی شده و از انعکاس مستقیم نور خورشید به سطوح خارجی بنا خودداری می کند. علاوه بر این، تعبیه مناسب پنجره ها در مسیرهایی که فشار و مکش هوا وجود دارد، نقش بسزایی در تهویه، در فصل تابستان دارند. مسئله دیگر نوع سیستم های تهویه مطبوع می باشد. ویژگی این دستگاههای خنک کننده با توجه به ابعاد فضاهای مورد مصرف، کاربری، شرایط قرارگیری در طبقات و شدت تابش خورشید به سطوح دیوارها و بازشوها متفاوت می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir