توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وضعیت دوران بارداری در زنان روزه دار و غیر روزه دار تفاوت معنی داری ندارد دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت دوران بارداری در زنان روزه دار و غیر روزه دار تفاوت معنی داری ندارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت دوران بارداری در زنان روزه دار و غیر روزه دار تفاوت معنی داری ندارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت دوران بارداری در زنان روزه دار و غیر روزه دار تفاوت معنی داری ندارد :

نتایج پژوهشی درباره وضعیت زنان باردار در ماه مبارك رمضان نشان می دهد: بین وضعیت دوران بارداری در زنان روزه دار و غیر روزه دار در سه ماهه دوم و سوم اختلاف معنی داری وجود ندارد

به گزارش«شبكه خبر دانشجو»، فریده مصطفی زاده در پایان نامه خود باعنوان بررسی مقایسه ای وضعیت دوران بارداری و نتایج حاملگی در زنان روزه دار و غیر روزه دار مراجعه كننده به مركز بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی تصریح كرده است: بین نتایج حاملگی در زنان روزه دار و غیر روزه دار سه ماهه دوم و زنان روزه دار سه ماهه سوم اختلاف معنی داری وجود ندارد و مقایسه نسبت ها بین افزایش وزن طبیعی افراد دو گروه اختلاف معنی داری را نشان داد.

این پژوهش كه در مقطع كارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشكی ایران انجام شده است، خاطر نشان می كند: افزایش وزن در زنان روزه دار سه ماهه دوم بیشتر از زنان غیر روزه دار بود و افزایش وزن درسه ماهه سوم بارداری بین زنان روزه دار و غیر روزه دار اختلاف معنی داری نداشت.

در این پژوهش آمده است: نسبت ابتلا به كم خونی در دوران بارداری، نسبت تولد نوزاد نارس و نسبت تولد نوزاد كم وزن در سه ماهه دوم و سه ماهه سوم در زنان روزه دار و غیر روزه دار اختلاف معنی داری وجود ندارد.

در پایان این پژوهش تاكید شده است: زنان باردار كه از سلامتی كامل برخوردار هستند با كمك و مشورت تیم بهداشتی و مراقبت كافی در دوران بارداری می توانند در سه ماهه دوم و سوم بارداری در ماه مبارك رمضان روزه بگیرند و زنان باردار و غیر روزه دار باید مورد توجه كافی و دقیق قرار گیرند تا دچار مشكل و عوارض مربوط به آن نشوند

روزه‌داری زنان باردار در سه ماه اول موجب اختلالات مغزی جنین می‌شود
خبرگزاری فارس: یك متخصص زنان و زایمان گفت: زنان باردار در سه ماه ابتدای بارداری به ویژه هشت هفته اول به دلیل تشكیل سلولهای مغزی جنین نباید روزه بگیرند.
آذر میرزایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی فارس افزود: كمبود قند خون در سه ماهه اول بارداری به شدت بر روی رشد عمومی جنین موثر است و این امر به ویژه در فصولی كه مدت روزه داری طولانی تر است حساسیت بیشتری دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اینكه در ماههای اول بارداری معمولا به دلیل شرایط ویژه داشتن حالت تهوع و ویار، مادر در حالت عادی نیز امكان صرف وعده‌های غذایی را ندارد، روزه داری این مشكل را تشدید می كند و موجب كاهش قند خون و تجمع مواد كتونی در خون می شود.
وی اضافه كرد: البته بر اساس مطالعات انجام شده روزه‌داری زنان باردار در سه ماهه دوم به شرط تغذیه مناسب در وعده‌های سحر و افطار بلامانع است.
میرزایی روزه‌داری زنان باردار در سه ماهه سوم را به علت وجود بیشترین زمان رشد جنین نگران كننده خواند و گفت: در این دوران رشد جنین رابطه مستقیم با مصرف مناسب مواد غذایی دارد و نباید تحت هیچ شرایطی اختلالی در بافت این املاح به وجود آید.
وی افزود: زنان بارداری كه شرایط مساعد برای روزه‌داری را دارند باید حتما در وعده‌های افطار از مایعات زیاد و مواد غذایی سبك استفاده كنند و به فاصله چند ساعت شام میل كنند و هنگام سحر نیز از مواد غذایی چرب و كربو هیدراتهای پیچیده مانند خرما، گردو و خشكبار استفاده كنند.
بررسی مقایسه‌ای وضعیت دوران بارداری و نتایج حاملگی در زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار مراجعه‌كننده به مراكز بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی, / فریده مصطفی‌زاده؛ به راهنمائی :یادآور نیكروش

پژوهش حاضر یك مطالعه كوهورت می‌باشد كه به منظور مقایسه وضعیت دوران بارداری و نتایج حاملگی در زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار سه ماهه دوم و سوم مراجعه‌كننده به مراكز بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشكی و خدمات درمانی اردبیل در سال 1377 انجام شده است . در این پژوهش 84 زن باردار كه شامل 21 زن روزه‌دار و 21 زن غیر روزه‌دار سه ماهه دوم، 21 زن روزه‌دار و 21 زن غیر روزه‌دار سه ماهه سوم بارداری بودند با روش نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده‌ها برگه ثبت اطلاعات بود كه از طریق مصاحبه با زنان باردار و استفاده از پرونده توسط پژوهشگر تكمیل گردید. برگه ثبت موراد شامل اطلاعاتی مربوطه به متغیرهای مستقل (تعداد روزهای روزه‌داری در ماه مبارك رمضان)،

وابسته (افزایش وزن كلی در بارداری و ابتلا به كم خونی در دوران بارداری، وزن موقع تولد نوزاد، آپگار دقایق اول و پنجم بعد از تولد، سن حاملگی هنگام زایمان)، مداخله‌گر (سن شغل، تعداد حاملگی و تعداد زایمان) و زمینه‌ای (میزان تحصیلات زن باردار و همسر، جنس نوزاد، شغل همسر، نحوه مراجعه به مراكز بهداشتی درمانی، تعداد دفعات مراجعه، تعداد روزهای روزه‌داری در ماه رجب و شعبان) بود. یافته‌های پژوهش در 68 جدول به نمایش گذاشته شده است .

در این پژوهش از آزمونهای آماری كای – دو و دقیق فیشر و نیز آزمون مقایسه نسبت‌ها جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان دادند كه بین وضعیت دوران بارداری در زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار سه ماهه دوم و زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار سه ماهه سوم اختلاف معنی‌داری وجود ندارد. همچنین یافته‌ها نشان دادند كه بین نتایج حاملگی در زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار سه ماهه دوم و زنان روزه‌دار سه ماهه سوم اختلاف معنی‌دار وجود ندارد. آزمون مقایسه نسبت‌ها نشان داد كه بین نسبت افزایش وزن طبیعی در زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار سه ماهه دوم اختلاف معنی‌داری وجود دارد (Z 2/04 و P<0/05) و افزایش وزن در زنان روزه‌دار سه ماهه دوم بیشتر از زنان غیر روزه‌دار بود، این آزمون در سه ماهه سوم اختلاف معنی‌داری نشان نداد (Z 0/36). یافته‌ها نشان دادند كه بین نسبت ابتلا به كم خونی در دوران بارداری (Z 1)، نسبت تولد نوزاد نارس (Z 1)، نسبت به آپگار غیرطبیعی دقایق اول (Z 0) و پنجم (Z 0) و نسبت تولد نوزاد كم وزن در سه ماهه دوم (Z 1/125) و در سه ماهه سوم (Z 0) در زنان روزه‌دار و غیر روزه‌دار اختلاف معنی‌داری وجود ندارد. در خاتمه با توجه به این بررسی پیشنهاد شد در صورتی كه زنان حامله از سلامتی كامل برخوردار باشند با كمك و مشورت تیم بهداشتی و مراقبت كافی در دوران بارداری می‌توانند سه ماهه دوم و سوم بارداری در ماه مبارك رمضان روزه بگیرند. همچتیت زنان باردار غیر روزه‌دار نیز در این ماه مبارك باید مورد توجه كافی و دقیق قرار گیرند تا دچار مشكل وزن و عوارض مربوط به آن نشوند. در خاتمه براساس یافته‌های پژوهش پیشنهاداتی برای اجرای پژوهش‌های بعدی داده شده است.

زنان بارداربا رعایت دستورات پزشكی می توانند روزه بگیرند
واحد مركزی خبر: پزشكان معتقدند زنان باردار در صورت رعایت برخی دستورات و مراجعه به پزشك می توانند روزه بگیرند.
براین اساس به زنان بارداری كه قصد روزه گرفتن در ماه رمضان را دارند توصیه می شود حتما سحری بخورند و هنگام روزه فعالیتهای عادی خود را انجام دهند و از فعالیت های اضافی بپرهیزند.
به زنان بارداری كه در دوران بارداری روزه می گیرند توصیه می شود هنگام افطار از خوردن غذا در یك مرحله بپرهیزند و غذای خود را در چند وعده صرف كنند . این زنان همچنین باید از خوردن غذاهای دارای ادویه ، نوشیدنی های گازدار و زیاده روی در خوردن شیرینی خودداری كنند.
زنان باردار باید با مشاهده هر گونه عوارض ناشی از روزه داری روزه خود را افطار كنند .

یك متخصص تغذیه:
زنان باردار تا ماه پنجم بارداری می‌توانند روزه بگیرند
خبرگزاری دانشجویان ایران – تهران
سرویس بهداشت و درمان – خانواده

یك متخصص تغذیه اعلام كرد: روزه‌داران به ویژه نوجوانان، دانشجویان و افراد شاغل باید وعده سحر را صرف كرده و هرگز بدون سحری روزه نگیرند.
دكتر مسعود كیمیاگر در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ‌خبرگزاری دانشجویان ایران اظهارداشت: حذف وعده سحری موجب پایین آمدن قند خون و كاهش قدرت یادگیری و تمركز در طول روز به خصوص در نوجوانان و دانشجویان می‌شود.

وی افزود: وعده افطاری برای یك روزه‌دار یك وعده كامل به حساب می‌آید و نیازی به یك وعده جداگانه برای شام نیست.
این متخصص تغذیه، مصرف غذاهایی مانند آش یا سوپ رقیق در وعده افطار را مناسب دانست و افزود: با مصرف آش گرم و رقیق، معده برای دریافت مواد غذایی بعدی آماده می‌شود ولی مصرف آش رشته‌های سنگین دستگاه گوارش را برای هضم به زحمت می‌اندازد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir