توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر غلظت عناصر برگ زعفران (crocus sativus l) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر غلظت عناصر برگ زعفران (crocus sativus l)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر غلظت عناصر برگ زعفران (crocus sativus l)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف تنش شوری بر غلظت عناصر برگ زعفران (crocus sativus l) :



تعداد صفحات:13
چکیده:
زعفران (crocus sativus l) گرانبهاترین گیاه زراعی موجود در روی کره زمین است که از گذشته‌های دور به دلیل رنگ زیبا و عطر و طعم استثنایی آن در مواد غذایی، رنگ‌آمیزی و طب گیاهی مختلف کاربرد داشته است. زعفران گیاهی است چند ساله، بدون ساقه و حقیقی به ارتفاع 10 تا 30 سانتی‌متر است که در نقاط مختلف دنیا می‌روید و معمولاً از طریق بنه تکثیر می‌شود شوری پس از خشکی از مهمترین و متداول‌ترین تنش‌های محیطی در سطح جهان از جمله ایران است. به منظور بررسی اثر تنش شوری بر میزان جذب برخی از عناصر آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تکرار و 6 تیمار انجام شد. تیمارها شامل سطوح مختلف شوری باهدایت الکتریکی 2، 4، 6، 8 و 10 دسی زیمنس بر متر به همراه شاهد بود. براساس نتایج به دست آمده سطوح مختلف تنش شوری در سطح 5 درصد بر میزان غلظت عناصر کلسیم و سدیم در برگ معنی‌دار بود و با افزایش سطوح مختلف شوری مقدار این عناصر در برگ افزایش یافت در حالیکه تأثیر شوری بر میزان عنصر پتاسیم برگ معنی‌دار نبود اما با این حال با افزایش شوری روند تغییرات این عنصر نیز افزایش بود اثر تنش بر نسبت پتاسیم به سدیم نیز معنی‌دار بوده و باافزایش شوری این نسبت روند کاهشی داشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir