توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شدت سرما بر میزان تحمل به سرما در دو رقم انگور تجاری دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شدت سرما بر میزان تحمل به سرما در دو رقم انگور تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شدت سرما بر میزان تحمل به سرما در دو رقم انگور تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شدت سرما بر میزان تحمل به سرما در دو رقم انگور تجاری :



تعداد صفحات:9
چکیده:
با هدف بررسی اثر دماهای مختلف بر میزان خسارت جوانه های اولیه دو رقم انگور تجاری، آزمایشی به صورت فاکتوریل در دو قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقات بغبانی کهریز ارومیه انجام شد. نوع رقم و شدت سرما فاکتورهای آزمایش بودند. سرمادهی روی قلمه های تک جوانه ای به مدت 6 ساعت در فریزر انجام شد. صفات درصد مرگ جوانه های اولیه، میزان نشت الکترولیتی ها از جوانه ها، EC اولیه و نهایی محلول جوانه ها، در هر رقم تعیین و اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بین ارقام از نظر میزان تحمل سرمای جوانه های اولیه در دماهای مختلف اختلاف وجود دارد. بیشترین تحمل سرمای جوانه اولیه تا 20- درجه سانتی گراد در رقم قزل اوزم مشاهده گردید. در رقم قرمز بی دانه این حد 18- درجه سانتیگراد بود. بیشترین میزان EC عصاره جوانه ها از تیمار دمایی 20- درجه سانتی گراد و کمترین EC در تیمار دمای 16- درجه سانتیگراد مشاهده شد. میزان نشت الکترولیتی با افزایش شدت صدمات به جوانه ها افزایش یافته به طوریکه این ضریب در رقم سفید بی دانه بسیار بیشتر از رقم متحمل تر فزل اوزوم بوده است. کمترین میزان نشت الکترولیتی جوانه ها مربوط به تیمار 16- درجه سانتیگراد و بیشترین آن مربوط به تیمارهای 20- و 22- درجه سانتیگراد است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir