توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص درمانی کاربرد تکنولوژیکی و نحوه استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L.) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص درمانی کاربرد تکنولوژیکی و نحوه استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص درمانی کاربرد تکنولوژیکی و نحوه استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص درمانی کاربرد تکنولوژیکی و نحوه استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی (Cichorium intybus L.) :



تعداد صفحات:18
چکیده:
گیاه دارویی کاسنی با نام علمی (Cichorium intybus L. ) به طور گسترده در تعدادی از مناطق معتدل در سراسر جهان و ایران یافت می شود گیاه تیره کاسنی به لحاظ درصد بالای اینولین نسبت به محتوای ماده خشک مهمترین منبع اینولین به شمار می آید و در بین گیاهان این تیره، ریشه کاسنی(چیکورتی) از اهمیت خاصی برخوردار است که می توان با استفاده از روش های مختلف استخراج مثل استخراج با آب داغ و سیال فوق بحرانی، اینولین موجد در کاسنی را جدا کرده و برای عملکرد های مختللف مورد بررسی قرار دارد. اینولین توسط تعدادی از گیاهان به عنوان وسیله ای جهت ذخیره انرژی خصوصا در ریشه ها و ساقه های زیرزمینی استفاده می گردد بیشتر گیاهانی که اینولین، سنتز می کنند از فرم های دیگر کربوهیدرات همانند نشاسته جهت ذخیره انرژی استفاده نمی کنند امروزه تولید صنعتی اینولین از طریق استخراج از گیاهان تیره کاسنی صورت می گیرد این دسته از فروکتان ها در روده بعلت دارا بودن خاصیت پری بیوتیکی منجر به تحریک رشد بیقید و باکترها تولید اسید های چرب کوتاه زنجیر می شوند و در نتیجه از فعالیت باکتری های پانوژن و جذب کلسترول جلوگیری می کنند و موجب کاهش سرطان کولون و افزایش جذب املاح کلسیم و منیزیم نیز می گردند تحقیقات انجام شده نشانگر این است که اینولین بسته به درجه پلیمریزاسیون می تواند در صنایع غذایی مثل گوشت، شیر و نانواویی عملکردهای مختلفی از جمله جایگزین شکر و چربی، کاهنده کالری پایدار کننده امولسیون، بافت دهنده و بهبود دهنده احساس دهانی و ایجاد کننده خاصیت سینرژیستی با سایر شیرین کننده ها را از خود نشان دهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir