توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات غذایی علوفه ای و دارویی گیاه شنبلیله :



تعداد صفحات:12
چکیده:
شنبلیله گیاهی است یکساله ازتیره بقولات که درطب سنتی مصارف زیادی برای این گیاه ذکر شده است ازاین گیاه برای تسهیل زایمان ککم به هضم غذا و افزایش سوخت و سازوتقویت عمومی دربدن استفاده شده است این گیاه به سبب تولید الکالوئیدهای دارویی ترکیبات استروییدی ساپوژنین ها و قدرت درمان بخشی بالا درزمره مهمترین گیاهان دارویی جهان قراردارد تریگلونلین اسید نیکوتینیک ازجمله مهمترین متابولیت های گیاه شنبلیله به شمار میروند که دردرمان دیابت و کاهش کلسترول خون بسیار موثر می باشند دیاسژنین ترکیب مهم دیگر بذراین گیاه است که درتولید استروییدهای دارویی ازجمله قرصهای ضدبارداری استفاده میشود مطالعات زیادی برروی اثرات درمانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی این گیاه صورت گرفته است پروتئین موجود درشنبلیله یکی ازباارزشترین پروتئین ها محسوب میشود دراین مقاله مهمترین خصوصیات دارویی غذایی و علوفه ای گیاه شنبلیه را بررسی می نماییم

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir