مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:22
چکیده:
دراین تحقیق نوشیدنی تخمیری برپایه غلات بوزا با هدف تولید و معرفی آن با استفاده ازدوغله گندم و ذرت بصورت چهارنمونه ی بلغور گندم خالص ارد ذرت خالص نسبت 1:1 ارد ذرت و بلغور گندم و نسبت 1:1 ارد ذرت و بلغور گندم به همراه 5دصد نشاسته ی ازپیش ژلاتینه شده ی ذرت مومی تهیه شد و ازلحاظ ویژگی های فیزیکی و حسی موردازمایش و بررسی و مقایسه قرارگرفت هدف ازافزودن نشاسته ی ذرت مومی ازپیش ژلاتینه شده افزایش پایه قندی قابل تخمیر دربوزا و بررسی اثرات آن روی ویژگیهای محصول بود براساس انالیز های اماری انجام شده خصوصیات فیزیکی و حسی درچهارنمونه دارای تفاوت معنی دار درسطح احتمال 005 بودند همچنین افزودن 5درصد نشاسته ی ذرت مومی ازپیش ژلاتینه شده دارای تاثیر معنی داری روی ویژگیهای فیزیکی و حسی محصول داشته است باوجوداینکه انتظار می رفت نمونه ی 4با دارا بودن نشاسته ی ذرت مومی ازپیش ژلاتینه شده بالاترین مقدار گرانروی را دربین چهارنمونه بوزا داشته باشد برخلاف انتظار ما نمونه 1 دارای بالاترین مقدار گرانروی بود با این وجود افزودن نشاسته تاثیر معنی داری روی گرانروی نمونه 4 درمقایسه با نمونه 3 داشت که ازنسبت مساوی گندم و ذرت ولی بدون افزایش نشاسته تولید شده بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0