توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا :



تعداد صفحات:22
چکیده:
دراین تحقیق نوشیدنی تخمیری برپایه غلات بوزا با هدف تولید و معرفی آن با استفاده ازدوغله گندم و ذرت بصورت چهارنمونه ی بلغور گندم خالص ارد ذرت خالص نسبت 1:1 ارد ذرت و بلغور گندم و نسبت 1:1 ارد ذرت و بلغور گندم به همراه 5دصد نشاسته ی ازپیش ژلاتینه شده ی ذرت مومی تهیه شد و ازلحاظ ویژگی های فیزیکی و حسی موردازمایش و بررسی و مقایسه قرارگرفت هدف ازافزودن نشاسته ی ذرت مومی ازپیش ژلاتینه شده افزایش پایه قندی قابل تخمیر دربوزا و بررسی اثرات آن روی ویژگیهای محصول بود براساس انالیز های اماری انجام شده خصوصیات فیزیکی و حسی درچهارنمونه دارای تفاوت معنی دار درسطح احتمال 005 بودند همچنین افزودن 5درصد نشاسته ی ذرت مومی ازپیش ژلاتینه شده دارای تاثیر معنی داری روی ویژگیهای فیزیکی و حسی محصول داشته است باوجوداینکه انتظار می رفت نمونه ی 4با دارا بودن نشاسته ی ذرت مومی ازپیش ژلاتینه شده بالاترین مقدار گرانروی را دربین چهارنمونه بوزا داشته باشد برخلاف انتظار ما نمونه 1 دارای بالاترین مقدار گرانروی بود با این وجود افزودن نشاسته تاثیر معنی داری روی گرانروی نمونه 4 درمقایسه با نمونه 3 داشت که ازنسبت مساوی گندم و ذرت ولی بدون افزایش نشاسته تولید شده بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir