مقاله تولید طعم فرآورده های دریایی از آبزیان دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید طعم فرآورده های دریایی از آبزیان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید طعم فرآورده های دریایی از آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
یکی ازروشهای نوین فراوری درزمینه محصولات دریایی تولید طعم فراورده های دریایی ازابزیان می باشد درصنعت شیلات بسیاری ازگونه های ابزی بدون استفاده هستند یا بدلیل نامناسب بودن و نداشتن بازار مصرف کمتر بهره برداری میشوند همچنین ضایعات حاصل ازکارخانجات فراوری ابزیان حاوی ترکیبات ارزشمندی می باشند تولید طعم ازاین ضایعات و گونه های کم مصرف باعث تولید محصولات سودآوری شده است طعم تولیدی ازفراورده های دریایی دربرخی غذاهای دریایی مانند سس و سوپ ماهی و فراورده های تقلیدی تولید شده ازخرچنگ ومیگو کاربرد دارد دراین مطالعه روشهای تولید طعم ازفراورده های دریایی و کاربرد آن درغذاهای دریایی مورد بررسی قرارگرفته است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0