توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فراصوت در تکنولوژی مواد غذایی،عمل آوری،نگهداری و استخراج محصول دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فراصوت در تکنولوژی مواد غذایی،عمل آوری،نگهداری و استخراج محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فراصوت در تکنولوژی مواد غذایی،عمل آوری،نگهداری و استخراج محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فراصوت در تکنولوژی مواد غذایی،عمل آوری،نگهداری و استخراج محصول :



تعداد صفحات:22
چکیده:
امروزه اثرات قابل ملاحظه فراصوت برفرایندهای مختلف درصنایع غذایی کاملا واضح و اشکار شده است با استفاده ازفراصوت امکان تکمیل فرایندهای تجدیدپیرموادغذایی درچنددقیقه یا چندثانیه با قابلیت تکثیر بالا کاهش هزینه های فرایند تسهیل عملیات و ترکیب آن تولید محصول با درجه خلوص بیشتر حذف مراحل بعدی عملیات پسماند و صرف زمان و انرژی کمتر درمقایسه با فرایندهای متداول سنی فراهم میگردد فرایندهای مختلفی ازقبیل انجماد برش خشک کردن بازپخت شستشو استریلیزاسیون و استخراج بطور مفید و موثر درصنایع غذایی بکارمیروند برخی ازمزایای استفاده ازفراصوت درصنایع غذایی عبارتنداز امکان مخلوط موثر و مخلوط مواد درمقیاس میکرو انتقال انرژی و جرم بصورت سریع تر گرادیان دما و غلظت کمتر کاهش دما استخراج انتخابی اندازه تجهیزات کوچکتر واکنش سریع نسبت به کنترل استخراج فرایند راه اندازی سریعتر تولید بیشتر و حذف مراحل دیگر فرایند درتولید را میتوان نام برد فرایندهای تولید موادغذایی با استفاده ازفراصوت ضمن بهره گیری ازپدیده خلازایی حفره سازی و افزایش انتقال جرم تاحدزیادی مفید و موثر واقع خواهد شد این مقاله به شرح تصویر کاملی ازاطلاعات موجود درخصوص موارد کاربرد فراصوت درتکنولوژی موادغذایی ازجمله عمل آوری نگهداری و استخراج موادغذایی می پردازد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir