توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیت میکروبی 90 نمونه بستنی غیر پاستوریزه)سنتی( در شهرمشهد سال 1390 دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت میکروبی 90 نمونه بستنی غیر پاستوریزه)سنتی( در شهرمشهد سال 1390  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت میکروبی 90 نمونه بستنی غیر پاستوریزه)سنتی( در شهرمشهد سال 1390،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت میکروبی 90 نمونه بستنی غیر پاستوریزه)سنتی( در شهرمشهد سال 1390 :



تعداد صفحات:10
چکیده:
بستنی دسرمنجمدی است که ازفراورده های لبنی ساخته میشود بستنی بدون شک یکی ازرایج ترین و خوشایندترین فراورده های غذایی است که دربین کودکان و بزرگسالان بویژه درفصل تابستان مصرف میشود بستنی با منجمد کردن مخلوط جامد شیر پاستوریزه و خامه چربی شکر امولسیفایر و پایدار کننده ها ساخته میشود عوامل افزایش دهنده طعم بدلیل استفاده ازمیوه ها مغزها و مرباها و ابنبات ها و سایرطعم دهنده ها که بطور سلیقه ای و انتخابی استفاده میشود میب اشند بستنی یک فراورده برپایه شیر است که به دلیل ارزش تغذیه ای فراوان و ph نزدیک به خنثی و دوران نگهداری طولانی محیط کشت خوبی برای رشد میکروبی می باشد منشا الودگی اولیه دربستنی شامل اب شیرخام است درحالیکه منابع ثانویه شامل عوامل طعم دهنده لوام و دستاری ها می باشند ازاین رو که توانایی بالقوه همراه داشتن میکروارگانیسم ها را دارا میب اشد کیفیت میکروبی آن اهمیت قطعی دربهداشت عمومی داشته و منعکس کننده نحوه رعایت بهداشت درتولید محصول می باشد هدف این مطالعه ارزیابی کیفیت میکروبی بستنیهای غیرپاستوریزه سنتی عرضه شده درفروشگاه هاس سطح شهر مشهد بوده است این مطالعه درفاصله فصل بهار و تابستان سال 90 به منظور بررسی کیفیت میکروبی برروی 90 نمونه بستنی غیرپاستوریزه فروخته شده درسطح فروشگاه های شهر مشهد انجام شده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir