توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان درشرایط نگهداری دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان درشرایط نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان درشرایط نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان درشرایط نگهداری :



تعداد صفحات:16
چکیده:
یکی ازراه های جلوگیری ازاکسیدایون روغن ها و چربیها افزودن انتی اکسیدانها است اما با توجه به اینکه انتی اکسیدانهای سنتزی امکان ایجاد اثرات نامطلوبی را دربدن دارند به تدریج از فهرست آنتی اکسیدانهای مصرفی حذف می شوند .بنابراین ،تهیه و تولید انواع طبیعی آنها ضروری است. هدف از این پژوهش ،استخراج عصاره برگ ترب با استفاده از حلال متانول و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن بر پایدارسازی روغن آفتابگردان در شرایط نگهداری بود عصاره برگ ترب سفید با استفاده ازحلال متانول استخراج شد و میزان کل ترکیبات فنولیک موجود درآنها طبق روش فولین سیوکالچو اندازه گیری شد اثرعصاره دردو غلظت 400و800 پی پی ام دربه تاخیر افتادن فساد روغن افتابگردان تصفیه شده ازطریق اندازه گیری عدد پراکسید عدد اسیدی پایداری اکسایشی شاخص رنگی نمونه ها درطی 60روز ذخیره سازی تعیین شد و سپس با اثرانتی اکسیدان سنتزی TBHQ با غلظت 100 پی پی ام مقایسه شد عصاره برگ ترب دارای خاصیت انتی اکسیدانی است این خاصیت به دلیل وجود ترکیبات فنولیک و سایرترکیبات آنتی اکسیدانی درآن است بنابراین میتواند به عنوان منبعی ازآنتی اکسیدانهای طبیعی مورد پژوهش قرارگیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir