توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار :



تعداد صفحات:9
چکیده:
گیاه آنغوره Ferula assa- foetida یکی از گونه های آندمیک جن فرولا در ایران است. صمغ آنغوزه اثر ضد تشنج، قاعده آور و ضدکرم دارد و در معالجه بیماریهایی با منشأ عصبی، دستگاه تنفسی، اسپاسم حنجره، آسم و دستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن به کار می رود. در پائیز 1393 جهت بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های انغوزه کرمان و لار مطالعه ای در دانشگاهآزاد شهرستان استهبان انجام شد. پس از استحصال شیره از گیاه انغوزه به روش سنتی، اسانس گیری بهروش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام و اسانس به دست آمده توسط سولفات سدیم آبگیری و توسط تکنیک های GC و GC/MS آنالیز گردیدند. نتایج این پژوهش نشان داد که توده آنغوزه کرمان و لار به ترتیب دارای 40 و 56 ترکیب می باشند. ترکیبات عمده توده آنغوزه کرمان ((ای)- 1-پروپنیل سیس-بوتیل دی سولفید (55/64%)، بتا -پیتن (11/74%)، (زد)- بی- اوسیمن (4/96%)، (ای)- بی- اوسیمن (3/897%) و (زد) -1- پروپنیل سیس-بوتیل دی سولفید (3/547%) و ترکیبات عمده توده آنغوزه لار ((ای)-1- پروپنیل سیس-بوتیل دی سولفید (24/297%)، (زد)-1- پروپنیل سیس- بوتیل دی سولفید (12/403%)، 10-اپی-جی-ایودسمول (9/538%)، الفا – پیتن (9/413%)، بتا- پیتن (7/654%)، (زد)-بتا- اوسمین (4/843%)، بیس (1-متیل تیو) پروپیل دی سولفید (4/122%) و دی هیدرو بی- آگاروفوران (3/448%) می باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir