مقاله مطالعه و ارائه مدل تولید و ذخیره سازی نان در مواقع بحران دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه و ارائه مدل تولید و ذخیره سازی نان در مواقع بحران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و ارائه مدل تولید و ذخیره سازی نان در مواقع بحران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:22
چکیده:
کشور ایران در ردیف ده کشور نخست حادثه خیز دنیا است و در دو دهه گذشته شاهد بلایای طبیعی از قبیل سیل، خشکسالی و زلزله در مقیاس وسیعی بوده است. شرایط بحران را می توان به دو دسته کلی تقسیم نمود : شرایطی که اراده انسان در آن دخالت ندارند مانند بلایای طبیعی (زلزله، سیل، طوفان و ; ) و شرایط بحرانی که انسان در آن به طور مستقیم دخالت دارد ، مانند جنگ ( بیولوژیک، شیمیایی و هسته ای ) . هر یک از بلایا و شرایط بحرانی اثرات متفاوتی بر مقوله غذا و تغذیه خواهد داشت. نان استراتژیک ترین غذای ایرانی ها است و 60 درصد انرژی و 50 درصد غذای ایرانی ها را تشکیل می دهد و در مواقع بحران نیز یکی از غذاهایی با تهیه آسان و نگهداری طولانی و حمل و نقل آسان است. اگر چه همیشه نمی توان از بروز بلایا و مصائب جلوگیری کرد اما با فراهم آوردن تجهیزات و لوازم مورد نیاز قبل از وقوع بحران ، می توان از گسترش زیان های ناشی از بحران جلوگیری کرد. دراین مقاله به بررسی بعضی از برنامه ها و تمهیدات غذایی در حوزه نان در شرایط بحران اشاره می گردد .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0