مقاله مقایسه ترکیبات مغذی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای Oncorhynchus mykiss و قزل آلای خال قرمز Salmo trutta fario دررودخانه هراز دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ترکیبات مغذی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای Oncorhynchus mykiss و قزل آلای خال قرمز Salmo trutta fario دررودخانه هراز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیبات مغذی ماهی قزل آلای رنگین کمان رودخانه ای Oncorhynchus mykiss و قزل آلای خال قرمز Salmo trutta fario دررودخانه هراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
هدف از انجام این مطالعه مقایسه ارزش غذایی (پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) ماهی قزلآلای رنگین کمان رودخانه (Oncorhynchus mykiss) و قزلآلای خال قرمز (Salmo trutta fario) بود. نمونه برداری از رودخانه هراز با 3 تکرار انجام شد. پس از ثبت شاخصهای زیستسنجی، میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت این ماهیان با روش های آزمایشگاهی AOAC آزمایش شد. میزان چربی، پروتئین، رطوبت و خاکسترکل موجود در بافت نرم ماهی قزلآلای رنگین کمان رودخانه 1/0 ، 94/22 ، 76 ، 04/0 درصد و ماهی قزلآلای خال قرمز 0/2 ، 6/20 ، 33/71 ، 03/0 درصد محاسبه گردید. نتایج نشان داد که بیشترین درصد چربی در ماهی قزلآلای خال قرمز و بیشترین درصد پروتئین، رطوبت و خاکستر در ماهی قزلآلای رنگین کمان رودخانه بود. با وجود بالاتر بودن درصد پروتئین در قزلآلای رنگین کمان رودخانه ای و درصد چربی در قزلآلای خال قرمز اما تفاوت آنها معنی دار نبود. با توجه به میزان پروتئین و چربی در این دو گونه به نظر می رسد که ماهی قزلآلای رنگین کمان رودخانه و قزلآلای خال قرمز هر دو جزو ماهیان کم چرب با پروتئین بالا هستند
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0