توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر برهمکنش متانول و سولفات منگنز بر پارامترهای رشد و محتوای کلروفیل نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر برهمکنش متانول و سولفات منگنز بر پارامترهای رشد و محتوای کلروفیل نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برهمکنش متانول و سولفات منگنز بر پارامترهای رشد و محتوای کلروفیل نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر برهمکنش متانول و سولفات منگنز بر پارامترهای رشد و محتوای کلروفیل نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) :



تعداد صفحات:12
چکیده:
به منظور بررسی اثر محلولپاشی برهمکنش متانول و سولفات منگنز بر پارامترهای رشد و محتوای کلروفیل گیاهنعناع فلفلی، آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار طی سال زراعی 1392 در مزرعه پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به اجراء در آمد. تیمارهای آزمایشی محلولپاشی متانول در پنج سطح (صفر، 10، 20، 30 و 40 درصد حجمی متانول( و محلول پاشی سولفات منگنز در سه سطح (0، 0/5 و 1 گرم در لیتر) بودند. صفات و کلروفیل کل b، کلروفیل a مورد مطالعه شامل وزنتر اندام هوایی، وزن خشک اندام هوایی، ارتفاع بوته، کلروفبل بود. بیشترین وزن تر بوته (13/35 گرم) و وزن خشک بوته (4/35 گرم) و بیشترین ارتفاع بوته (25/89 سانتی متر) در تیمار کاربرد (30 درصد متانول + عدم مصرف سولفات منگنز) و همچنین کمترین مقدار وزن تر و خشک بوته و کلروفیل کل در a,b در تیمار (عدم مصرف متانول + 1 گرم سولفات منگنز) مشاهده شد. بیشترین میزان کلروفیل تیمارهای کاربردی (40 درصد متانول + 0/5 گرم سولفات منگنز) به ترتیب به میزان (0/09، 0/09 و 0/28) میلی گرم بر گرم وزن تر بدست آمد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir