مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
با افزایش سیر جمعیت در سرتاسر دنیا و افزایش میزان پسماندهای کشاورزی و غذایی، نگاه به استفاده بهینه از این ضایعات مطالعات را به سمت کمپوست کردن این پسماندها کشانده است. کمپوست کردن پسماندها و برگردان ترکیبات و عناصر غذایی به خاک نه تنها سبب بهبود شرایط و حاصلخیزی خاک کشاورزی شده، بلکه سبب بهبود کیفی و کمی محصولات کشاورزی حاصل از این کود ارگانیک شده است. و ا مروزه ورمی کمپوست که یک نوع روش کمپوست کردن توسط کرم خاکی است سبب بهبود روش کمپوست کردن نسبت به روش های گذشته از نقطه نظر ترکیبات، عناصر مغذی و در کل افزایش کیفی و کمی محصولات کشاورزی شده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0