توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی :



تعداد صفحات:13
چکیده:
با افزایش سیر جمعیت در سرتاسر دنیا و افزایش میزان پسماندهای کشاورزی و غذایی، نگاه به استفاده بهینه از این ضایعات مطالعات را به سمت کمپوست کردن این پسماندها کشانده است. کمپوست کردن پسماندها و برگردان ترکیبات و عناصر غذایی به خاک نه تنها سبب بهبود شرایط و حاصلخیزی خاک کشاورزی شده، بلکه سبب بهبود کیفی و کمی محصولات کشاورزی حاصل از این کود ارگانیک شده است. و ا مروزه ورمی کمپوست که یک نوع روش کمپوست کردن توسط کرم خاکی است سبب بهبود روش کمپوست کردن نسبت به روش های گذشته از نقطه نظر ترکیبات، عناصر مغذی و در کل افزایش کیفی و کمی محصولات کشاورزی شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir