توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر زنجبیل بعنوان جایگزین طبیعی در افزایش ماندگاری کلوچه دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر زنجبیل بعنوان جایگزین طبیعی در افزایش ماندگاری کلوچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زنجبیل بعنوان جایگزین طبیعی در افزایش ماندگاری کلوچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر زنجبیل بعنوان جایگزین طبیعی در افزایش ماندگاری کلوچه :



تعداد صفحات:22
چکیده:
در این پژوهش ویژگی های کیفی و فیزیکوشیمیایی کلوچه با سطوح مختلفی از زنجبیل و پودر بادام مورد ارزیابی قرار گرفت. پودر بادام در سه سطح (675، 125 و 25) درصد و زنجبیل در سطوح (15، 375 و 75) درصد در فرمولاسیون کلوچه استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد نمونه حاوی 75 درصد پودر بادام و 25 درصد زنجبیل، به دلیل پروتئین بالا، عدد پراکسید و اسیدیته پائین، مدت ماندگاری این نمونه نیز بیشتر و قابل قبول تر بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که زنجبیل و پودر بادام با افزایش ماندگاری و کاهش میزان کپک موجب افزایش رضایتمندی محصول می گردد. بهترین بافت مربوط به نمونه حاوی 675 درصد پودر بادام و 15 درصد زنجبیل بود و همچنین این نمونه از نظر رطوبت قابل قبول تر بود که در انتها این نمونه از نظر داوران نیز مورد تأئید بود و مطلوب ترین نمونه محسوب شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir