مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
دراین پژوهش ازروش پردازش تصویر بعدفراکتالی به منظور پیشگیری میزان چروکیدگی خرمالو طی فرایند خشک کردن ترکیبی اسمز – ماکروویو استفاده گردید جهت پردازش تصویر ازنرم افزار image j استفاده گردید خشک کردن ترکیبی اسمز ماکروویو خرمالو درمحلولهای ساکارز باغلظت 40و50و60درصد w/w زمان 10و20و30دقیقه ودمای 30و45و60 درجه سانتیگراد و شدتهای 300و450وات ماکروویو انجام شد برای پیشگویی درصد چروکیدگی ازشبکه عصبی صمنوعی چندلایه پرسپترون پیشخور با 4ورودی شرایط فرایند استفاده شد شبکه های دارای 9نورون درلایه پنهان کمترین میزان میانگین مربعات خطا میانگین مربعات خطای نرمالیزه شده و میانگین خطای مطلق را برای پیشگویی بعدفراکتالی خط فصل مشترک بین خرمالو خشک شده و پس زمینه داشت به ترتیب 133و049و0002 همچنین این مدل قادر به پیشگویی درصد چروکیدگی با ضریب همبستگی 085درصد می باشد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0